Sydjysk Damematch

Finalestævne 2021

Den 10. september afviklede vi for 6. gang finalen i Sydjysk Damematch, som i år fandt sted i Nordborg.

Der var 6 klubber, der deltog: Aabenraa, Benniksgaard, Haderslev, Nordborg, Tønder og Sønderborg.
Fra hver klub deltog 10 damer, som i løbet af forår og sommer har kvalificeret sig. Desuden deltog som altid en flight fra ledergruppen (planlægningsgruppen).
Fra Sønderborg deltog: Kirsten Lorenzen, Annemette Birkekær, Elsebeth Nørgaard, Alice Meineche Hansen, Bente Rasmussen, Tove Haunstrup, Sonja Mylliin, Agnete Thomsen, Joan Pallesen og Lone Aagaard. Hanne Bryld deltog i lederflighten.

Dagen var startet med regn i stride strømme, men da vi ankom til Nordborg var himlen blå, vi fik kun enkelte dråber regn resten af dagen. Faktisk var det perfekt vejr til golf.
I klubhuset blev der serveret kaffe, te og flere slags hjemmebagt kage. Mums...
Klokken 13.30 var der en kort briefing, inden vi gik ud på runden med start klokken 14.

Efter matchen var der hyggeligt samvær med smørrebrød og dagens vindere blev udråbt.
Der var 5 præmier i hver af de to rækker, samt flagpræmie på alle par-tre huller.
Der var heldigvis flere vindere fra Sønderborg.

Stort tillykke til:
Joan Pallesen for en 2. plads og Agnete Thomsen for en 5. plads – begge A-rækken og til Annemette Birkekær for en 5. plads i B-rækken.
Bente Rasmussen fik præmie for at komme tættest på flag på et par tre hul.

En super hyggelig dag med mange dejlige damer.

Næste år spilles finalen i Haderslev.
Hanne Bryld og Lone Aagaard