Arbejdsdag på banen

ARBEJDSINDSATS AF FRIVILLIGE

Greenkeeperne/baneudvalget søger frivillige, der vil give en hånd med til klargøring til sæsonen 2019, tirsdag den 2. april fra kl. 08:30 til kl. 12:30.

Arbejdsopgaverne, der fordeles af chefgreenkeeper Hans Jacob (Sjagge), omfatter bl.a.:

• Oprydning i diverse hegn.
  • Rengøring på arealer ved teesteder, omkring boldvaskere, bænke, affaldsstativer.
  • Rengøring ved starthus samt arealet mellem drivingrange og starthus.
  • Udbedring af nogle stiarealer.
  • Rengøring omkring en del træer.
  • Rengøring af diverse arealer omkring klubhus og drivingrange.

Frivillige bedes melde sig pr. mail til greenkeeperne (greenkeeper@sonderborggolfklub.dk)

Venligst medbring handsker, rive, spade, grensaks såfremt det er muligt.

Sjagge vil beslutte og fordele arbejdsopgaverne, straks der er overblik over, hvor mange frivillige, der melder sig.

Klubben udleverer en flaske vand ved fremmøde og er ”vært” ved en øl eller vand og en sandwich efter arbejdet, der slutter omkring kl. 12-12:30.

Alle deltagere er velkomne til at tilmelde sig klubbens TAK FOR HJÆLPEN TURNERING, der fremgår af turnerings oversigten.

Såfremt vejrudsigten melder dårligt vejr bliver arbejdsdatoen ændret ved info via klubbens hjemmeside.

I håb om stor tilslutning forbliver vi

Greenkeeperne