Banearbejde tirsdag/onsdag i uge 31

Banearbejde tirsdag/onsdag i uge 31

Tirsdag den 31. juli og onsdag den 1. august udføres der nogle gravearbejder på banen, som vil have indflydelse på golfspillet.

Tirsdag den 31. juli - hul 5
Trækanten på søen skal fjernes og samtidig udvides søen med ca. 3-4 meter i højre side. Jorden fra udgravningen spredes over fairwayen og der etableres dræn. Fairway udvides tilsvarende mod højre og den højre del af hegnet i fairway åbningen fjernes i et vist omfang. Volden bibeholdes og der tyndes ud i hegnet.

Mens gravearbejdet står på om tirsdagen vil hullet skulle spilles som et par 3 hul (ca. 150 m.) fra et midlertidigt teested kort før hegnet. Der markeres en rute til teestedet.

Onsdag den 1. august - hul 11 og 12
Hul 11: Greenbunkeren reduceres (fra venstre side) til ca. halv størrelse. Der etableres en ny lav bunker på modsat side af green til at "opsamle" for lange slag.

Hul 12: Der etableres en lille bunker i venstre side nær greenen og der klippes en del mere semirough til venstre for green.

Som følge af dette gravearbejde vil hul 10, 11 og 12 være LUKKET for spil frem til arbejdets afslutning - formentlig omkring kl. 16:00.

/Baneudvalget

 

Tilbage