Hole-in-one på hul 1

Tilbage i august måned lykkedes det for en af vore gæster fra Nordborg GK, Thomas Jørgensen, at lave en hole-in-one på hul 1. Begivenheden har ikke tidligere været omtalt her på hjemmesiden, men det råder vi bod på nu.

Fra Thomas' spillemakker Tommy Dohrmann har vi modtaget følgende:

Den 17. august aftalte jeg med Thomas Jørgensen, at vi skulle spille golf i Sønderborg. Vi var begge forsinket med tiden, så vi går direkte til tee 1 uden forudgående opvarmning. Vi griner lidt af det og jeg ligger ud med et slag i venstre side tæt på green. Thomas slår mod green og lander i forkanten af green. Flaget står på øverste plateau lidt bagud. Vi kan følge bolden med retning mod flaget, men da greenen falder bagtil kan vi blot se bolden forsvinde ret pludseligt i retning mod flaget. Da vi kommer ned til green området spøger vi lidt med hole-in-one, da vi ikke kan se bolden. På medsendte billede kan man godt se på Thomas hvor bolden var landet. Desværre kom der efterfølgende meget regn, hvorved vi sluttede runden på hul 9 og var meget våde. Vi fejrede dog slaget på behørig vis med en golf weekend ved vestkysten.

Det var årets 4. hole-in-one.

Stort tillykke til Thomas.

Se listen med alle hole-in-ones her.

/Bestyrelsen