Ny arbejdsdag på banen

Arbejdsdag på banen, onsdag den 2. maj

I starten af april ydede en række medlemmer en stor og flot indsats til en arbejdsdag på banen og vi forsøger nu at gentage succesen med endnu en arbejdsdag.

Interesserede bedes melde sig via mail til greenkeeperne snarest, således greenkeeperne kan tilrettelægge de forskellige opgaver, der ønskes udført onsdag, den 2. maj i tidsrummet kl. 9:00 – 13:00.

Der bliver nok at tage fat på, da der er flere forskellige arbejdsopgaver, hvortil vi beder jer medbringe alt fra godt humør til fornuftig påklædning, grensaks, rive, spade, handsker, vandflasker m.m.

Klubben vil ved arbejdsophør være vært ved en sandwich og en forfriskning.

Frivillige søges til hjælp i sæsonen

Som noget nyt søger vi en gruppe medlemmer til gennem hele sæsonen at varetage de opgaver, der er forbundet med den løbende vedligeholdelse af de til klubhuset umiddelbare nært knyttede arealer, såsom terrasse, blomsterbede, hække, pølsehus, flisearealer ved driving range, start hus m.m. Ingen græsklipning.

Henvendelse ligeledes via mail til greenkeeperne snarest.

Noget senere på året får vi brug for 4-8 medlemmer, der har interesse i at udføre et større malerarbejde. Der er planlagt et ydermur maleprojekt omkring vort greenkeeperkontor samt proshop faciliteter inklusive gavlen med navnet Sønderborg Golfklub.

/Baneudvalget