Klub 37

Klubben er overordnet tænkt som et tilbud til spillere i højhandicap gruppen. Mange medlemmer i denne kategori er relativt nye og mangler, nu hvor begynderholdene ikke længere er så store, mulighed for at lære flere medlemmer at kende. Turneringen giver også muligheder for de spillere, der gerne vil nøjes med 9 huller sammen med andre på relativt samme niveau. Alle er dog velkommen til at deltage.

Klubben spiller hver torsdag sommeren igennem. Der er gunstart kl. 18. Sidst på sommeren (september) kan starttidspunktet blive rykket grundet tidligere solnedgang.

Man tilmelder sig på Golfbox senest dagen før kl. 18. Mødetid er ½ time før start, hvor man afleverer 10 kr. plus udfyldt scorekort til Turneringslederen. Sidstnævnte sætter dagens flights. Vi spiller 9 huller, og når sidste mand er kommet retur (du skal aflevere dit scorekort senest 20.30) mødes vi over en øl eller vand på terrassen eller i klubhuset til præmieoverrækkelse. Skulle der være opstået spørgsmål angående regler under runden, er der mulighed for at få det afklaret bagefter.

I Klub 37 går vi efter en god og hyggelig omgangstone, Vi driller, roser, pjatter, er seriøse og er frem for alt indstillet på, at alle skal have det sjovt med at spille golf. Vi venter på hinanden og sørger for at alle kommer godt igennem de 9 huller.