Hvordan får vi flere medlemmer til vores golfklub?

Mandag den 26. og tirsdag den 27. august afholder vi informationsaften kl. 19-21 i klubhuset, hvor vi orienterer om Sønderborg Golfklub, og om hvordan man kommer i gang med golfsporten. Der vil ligeledes være mulighed for at prøve at spille lidt golf på drivingrangen.

Fredag den 6. og lørdag den 7. september kl. 17 – 20, inviterer vi til ”Spil med dag”, hvor medlemmer af golfklubben inviterer venner, bekendte eller familie, der kunne være interesserede i et prøvemedlemsskab, til at spille en Texas Scramble over 4 huller. Vi slutter af med grillpølser og golfsnak.

Der er ophængt plakater i klubhuset, hvor man kan tage invitationer til ”Spil med dag”. Disse invitationer afleveres til de potentielle prøvemedlemmer.

/Bestyrelsen