Begyndere

GOLF ?

PRØV

DET

Sønderborg Golfklub byder hvert år velkommen til nye medlemmer. Klubben tilbyder alle interesserede et prøvemedlemskab, der bl.a. omfatter:

• golflektioner hos klubbens professionelle træner
• adgang til træningsbanen, hvor du frit kan slå bolde
• adgang til vores 6-hullers par-3-bane
• teoriundervisning – golfregler og etikette

Du kan leje køller i klubben, så du ikke behøver at investere i udstyr, før du ved, hvilke køller der passer dig bedst.

Begynderudvalget hjælper alle nye spillere til at komme godt i gang med sporten. På første mødedag gives orientering om undervisningsforløbet. Sideløbende med undervisningsperioden hos klubbens pro-træner – som forestår den egentlige undervisning af nybegyndere – er der mulighed for at benytte klubbens 6-hullers par-3 bane. Begynderudvalget arrangerer og står for ugentlige begyndermatcher og introducerer efter prøveperioden spillerne for klubbens øvrige klubber – herre-, dame- og seniorklubben, som alle står klar til at tage imod nye spillere.

Prøvemedlemskab

Prøveperioden strækker sig over 3 måneder med start i april eller maj måned. I denne periode skal spilleren gennemgå et begynderkursus og deltage i holdundervisning, som omfatter både praktisk golf og teori – golfregler og etikette.

Fuldt medlemskab

Efter prøveperiodens udløb bliver spilleren fuldt medlem ved at betale kontingent for resten af året samt eventuelt indmeldelsesgebyr og indskudsbevis.

Begynderliste

Ønsker du at blive optaget på listen for begynderhold, kan du tilmelde dig ved at indbetale et gebyr til klubbens konto i Sydbank på reg.nr. 8010 konto nr. 1050385. I forbindelse med tilmelding til listen skal der oplyses navn, adresse, telefonnummer, evt. e-mail samt fødselsdato. Der betales et årligt gebyr for at stå på listen.
Bemærk at du IKKE vil modtage en kvittering for det indbetalte beløb. Hvert år kontaktes personer på listen i løbet af februar måned med henblik på at aftale opstartstidspunkt.

Man kan blive helt bidt af det

Det vil glæde os, hvis du skulle have fået lyst til at prøve – ring til klubbens sekretariat og få yderligere information. Når du først har haft en kølle i hånden og oplevet klikket, bliver du sikkert, som de fleste andre, bidt af sporten.