Begyndere

• Begyndere

Sønderborg Golfklub byder hvert år velkommen til nye medlemmer. Klubben tilbyder alle interesserede et prøvemedlemskab, der bl.a. omfatter:

• 3 individuelle golflektioner hos klubbens professionelle træner
• 5 gange holdtræning med træneren
• adgang til træningsbanen, hvor du frit kan slå bolde
• adgang til vores 6-hullers par-3-bane
• teoriundervisning – golfregler og etikette

Du kan låne køller i klubben, så du ikke behøver at investere i udstyr, før du ved om du vil fortsætte samt hvilke køller, der passer dig bedst.

Begynderudvalget hjælper alle nye spillere til at komme godt i gang med sporten. På første mødedag gives orientering om undervisningsforløbet. Sideløbende med undervisningsperioden hos klubbens pro-træner – som forestår den egentlige undervisning af begyndere – er der mulighed for at benytte klubbens 6-hullers par-3 bane. Begynderudvalget arrangerer og står for ugentlig par 3 bane træning  og introducerer efter prøveperioden spillerne for klubbens øvrige klubber – herre-, dame- og seniorklubben, som alle står klar til at tage imod nye spillere.

Prøvemedlemskab

Prøveperioden gælder året 2018 med start overvejende i april eller maj måned. I denne periode skal spilleren gennemgå et begynderkursus og deltage i holdundervisning, som omfatter både praktisk golf og teori – golfregler og etikette.

Interesseret? Ring til vores sekretær Helene Andersen 74 47 37 97 eller træner Troels Thybo 20 40 12 38

Læs nærmere her