Begyndere

• Begyndere

Sønderborg Golfklub byder hvert år velkommen til nye medlemmer.

Alle ikke golfere kan få et prøvemedlemskab for 750 kr.

Du får 5 gange fællestræning med klubbens træner Troels Thybo, gratis lån af udstyr, gratis brug af udendørs træningsfaciliteter og frit spil på par 3 banen (den lille bane). Du får også udleveret 2 stk. polo shirts med klubbens logo.

Når du er fritspillet (= er dygtig nok), har du frit spil i hele 2019 på Sønderborg Golfklubs 18 hullers bane.

Du får ikke DGU kort (Dansk Golf Union) og kan ikke spille på andre baner, medmindre du bliver fuldgyldigt medlem af Sønderborg Golfklub.

For spillere, som starter efter den 1. august 2019 og har et handicap større end 54,3 den 31.12.2019 udvides prøvemedlemskabet helt frem til den 30. juni 2020.

OBS!!! Er du under 18 år tilbydes gratis prøvemedlemskab/medlemskab i hele 2019.

Begynderudvalget hjælper alle nye spillere til at komme godt i gang med sporten. På første mødedag gives orientering om undervisningsforløbet. Sideløbende med undervisningsperioden hos klubbens pro-træner – som forestår den egentlige undervisning af begyndere – arrangerer Begynderudvalget ugentlig par 3 bane træning  og introducerer efter prøveperioden spillerne for klubbens øvrige klubber – herre-, dame- og seniorklubben, som alle står klar til at tage imod nye spillere.

Interesseret? Ring til vores sekretær Helene Andersen 74 47 37 97 eller træner Troels Thybo 20 40 12 38