Godt blandet

Den ugentlige træningssamling

fotos fra Træningssamling 2011, der blev slået temmelige mange bolde i 2011 og 2012 bliver året hvor de gule bolde skal slides op.

træning træning og atter træning

Vinter træning er også et must...

Afslutning 2011

2011 sluttede med klubben hurtigeste 9 huller. Til den årlige Eliteafslutning blev der spillet klubbens 9 hurtigeste huller. 14 minutter og 23 sekunder fra bolden blev slået ud på hul 1 til den igen lå i koppen på hul 9 og bolden havde været i samtlige 9 huller og bolden var også den samme. Efter en plan skulle spillerne fra Eliteholdet placere sig rundt på banen og det lykkes faktisk temmelig godt. som eksempel skal der nævnes at hul 1 blev spillet på 26 sekunder og i par og at der blev lavet en birdie på hul 7. Fantastik sjovt og 2012 bliver året hvor vi skal have klubbens 18 hurtigeste huller.

Ryder cup 2011

tæt blev det igen, men Europa var ikke til at slå..

Ryder cup er også en fast del af afslutningen også her løb Europa med titlen.

Blinde golf

2010 Afslutning med Blinde golf

2010 var året hvor spillerne fik en udfordring til årets afslutning. Spillerne skulle prøve kræfter med blindegolf, så hatten af til dem der spiller golf uden at kunne se noget. Spillerne skulle bruge nogle sanser de normalt ikke bruger og golfboldene fløj både til højre og venstre, dog lykkedes det flere spiller at slå gode slag. En sjov og noget anderledes oplevelse fortalte flere spillere.