Krav til frigivelse

Frigivelse

Frispilning fra par-3 banen

• Spil dig ned i handicap fra hcp 72 til 54 - (behøver ikke at foregå i turnering)
  • Køb 3 lektioner individuel undervisning hos klubbens protræner
  • Bestå de forskellige slagprøver***
  • Bestå regelprøven. Gøres på www.golf.dk/regelprøve***
  • Opnå minimum 9 points på 6 huller i rækkefølge i en turnering på lille bane, når du har nået hcp 54 (tilmelding dagen før senest kl. 18)

Når punkterne mærket med *** er bestået, har du lov til at træne på den store bane sammen med et medlem af Sønderborg Golfklub med handicap 45 eller derunder. Der må kun være en ikke fritspillet spiller pr. flight.

Fritspilning fra 18 hullers banen

Dette kræver, at du spiller hullerne 1-4 og max. bruger 34 slag (fra rødt teested). Dette gøres i Klub 37, der spiller torsdag kl. 18.  Derefter skal du i en Klub 37 turnering gå 9 huller og opnå 10 points. (tilmelding senest dagen før kl. 18). Det koster 10 kr. at deltage pr. gang.(20 kr. første torsdag i måneden).

Skulle du ved udgangen af august måned mangle at blive frigivet, så kontakt et medlem fra Begynderudvalget.