Krav til frigivelse

Frigivelse

Frispilning fra par-3 banen

• Spil dig ned i handicap fra hcp 72 til 54 - (kan foregå i privat regi). Hvis du er kommet i 54 eller derunder, skal du henvende dig på kontoret. Dit handicap rettes nu til 54,2 og du skal aflægge prøve. Se senere.
  • Brug dine 5 individuelle lektioner hos træneren. Book i shoppen eller på nettet.
  • Bestå de forskellige slagprøver
  • Bestå regelprøven. Det foregår på DGU's hjemmeside.
  • Opnå minimum 9 points på 6 huller i rækkefølge på par 3 banen sammen med et medlem af Begynderudvalget, når du har nået hcp 54 (tilmelding dagen før senest kl. 18). Kan også ske ved individuel henvendelse til et Begynderudvalgsmedlem. Husk at have din logbog med.

Når punkterne er bestået, har du lov til at træne på den store bane sammen med et medlem af Sønderborg Golfklub med handicap 45 eller derunder. Der må kun være en ikke fritspillet spiller pr. flight. Du kan ikke selv bestille tid endnu.

Fritspilning fra 18 hullers banen

Dette gøres i Klub 37, der spiller torsdag kl. 18. DU skal i en Klub 37 turnering gå 9 huller  opnå 12 points. (tilmelding senest dagen før kl. 18). Det koster 10 kr. at deltage pr. gang.(20 kr. første torsdag i måneden). Når du er fritspillet må du spille på den store bane.

Skulle du ved udgangen af august måned mangle at blive frigivet, så kontakt et medlem fra Begynderudvalget.