Krav til frigivelse

Fra Kanin til golfspiller

Hvordan når jeg til Kaninprøven

Nye golfspillere kaldes pr. tradition kaniner. Hvorfor ? Det er et godt spørgsmål.

Du må spille, så tit du vil på par 3 banen, lige så snart du har meldt dig som begynder. Du har handicap 54 (Begynderhandicap). Vi spiller Kaninturnering/Begynderturnering hver mandag og onsdag. Tilmelding sker på Golfbox inden kl. 12 samme dag. Deltagelse i Kaninturnering koster 10 kr. betales med Mobilepay 555511 mærket Kanin. 

 

  • Når det lykkes dig at spille til handicap 54 i en Kaninturnering (du har fået 18 points eller derover) skal du aflevere dit scorekort i boksen ved kontoret. Begynderudvalgsmedlemmet skal skrive færdig på par 3 banen -> på scorekortet).Husk også underskrift i din logbog. Dit handicap er nu 54 (normal handicap) og du er klar til at tage Kaninprøven på stor bane.
  • Brug dine 3 individuelle lektioner hos træneren. Bookes i shoppen eller på nettet.
  • Bestå de forskellige slagprøver
  • Bestå regelprøven. Det foregår på DGU's hjemmeside.

Når punkterne er bestået, har du lov til at træne på den store bane sammen med et medlem af Sønderborg Golfklub, som har handicap 45 eller derunder. Der må kun være en kanin pr. flight. Du kan ikke selv bestille tid endnu.

Kaninprøven på 18 hullers banen

Dette gøres i Klub 37, der spiller mandage kl. 18. Du skal i en Klub 37 turnering spille ni huller og opnå min. 12 points (tilmelding senest samme dag før kl. 12). Det koster 10 kr. at deltage pr. gang (20 kr. den første mandag i måneden).
Når du har bestået prøven må du spille alene på den store bane. Scorekort underskrevet af Begynderudvalgsmedlem med påskrift fritspillet afleveres i "scorekort til regulering" ved kontoret. Husk underskrift i Logbog også.

Aflever snarest muligt din logbog til Susanne på kontoret.

Skulle du ved udgangen af august måned endnu ikke er nået til Kaninprøven, så kontakt et medlem fra Begynderudvalget. Frigivelse i perioden 1. oktober til 1.april kan ikke forventes grundet vejrforholdene.