Klub 37

Klub 37 stifter du bekendtskab med, når du er færdig på par-3-banen. Her får du mulighed for at lære en række af klubbens andre spillere at kende. Det foregår på 18 hullers banen.

Du tilmelder dig Klub 37 på lige vilkår som alle andre (se længere nede). Du skal først spille de første 4 huller i max. 34 slag. En af Begynderudvalgets medlemmer vil følge dig. Når denne prøve er klaret skal du klare at spille hul 1-9 og opnå minimum 10 points. Så er du fritspillet og kan gå alene på hele baneanlægget.

Klubben spiller hver torsdag hele sommeren igennem. Der er gunstart (alle starter samtidig) kl. 18. Sidst på sommeren (september) kan starttidspunktet blive fremrykket grundet tidligere solnedgang.

Man tilmelder sig på Golfbox senest onsdagen før kl. 18. Man møder på dagen op ½ time før start. Udskriv dit scorekort og aflever det sammen med 10 kr. til dagens turneringsleder. (20 kr. første torsdag i måneden). Turneringslederen sætter flights. Vi spiller 9 huller, og når sidste mand er kommet ind (du skal aflevere dit scorekort senest 20.30) mødes vi over en øl eller sodavand på terrassen eller klubhuset til præmieoverrækkelse. Regelspørgsmål kan også afklares her.

I Klub 37 tilstræber vi en god og hyggelig omgangstone. Vi driller, roser, pjatter, er seriøse og frem for alt indstillet på, at alle skal have det sjovt med at spille golf, også selv om man er nybegynder. Vi venter på hinanden, og sørger for at alle kommer godt igennem alle 9 huller.

I september måned er der om torsdagen afsat tider sidst på eftermiddagen reserveret til Klub 37 spillere. Der er plads til at 3 kan booke sig på tiden. Der vil IKKE være repræsentanter fra Begynderudvalget.