Julehilsen fra bestyrelsen

Julehilsen 2020

2020 har på mange måder været et specielt år for os alle sammen.

Covid 19 har præget året siden marts måned med først total nedlukning af golfspillet, derefter kom der en delvis genåbning og hen over sommeren blev det næsten normalt. Vi kunne afvikle få turneringer. Alligevel måtte vi give afkald på mange planlagte aktiviteter, som binder medlemmerne sammen og er forudsætning for et godt socialt klubliv. Sidst på året har vi så igen måttet lukke delvis ned igen.

Nu håber vi alle, at den kommende vaccine vil sikre normale tilstande i løbet af foråret.

Jeg vil gerne takke alle medlemmer for den store opbakning til de nødvendige restriktioner, vi desværre har måttet indføre i løbet af året, for at undgå smitten i klubben.

På bestyrelsen vegne ønsker jeg jer hermed alle sammen en glædelig jul og et godt og sundt nytår.

Gerhard Bertelsen