Fritspilsaftale med Nordborg Golfklub

For sæsonen 2017 er der på forsøgsbasis indgået en gensidig fritspilsaftale mellem Nordborg og Sønderborg Golfklub.

Kort fortalt kan fuldtids medlemmerne i de to klubber mod betaling af 600 kr. opnå ubegrænset spilleret på naboklubbens bane i perioden 1. april til 31. oktober.

Den fulde ordlyd af aftalen kan læses via linket nederst på siden.

Fuldtidsmedlemmer i Sønderborg Golfklub kan tilkøbe spilleretten i Nordborg Golfklub enten i vores sekretariat i dettes åbningstid eller ved indbetaling af 600 kr. til klubbens konto 8010-1050385 med oplysning om "Fritspilsaftale + medlemsnummer".

Efterfølgende registreres det i GolfBox, at man har tilkøbt frit spil og man vil herefter ikke blive opkrævet greenfee når man registrerer sig som greenfee spiller forud for runden i Nordborg. Bemærk at man fortsat skal registrere sig som greenfee spiller på normal vis når man spiller på naboklubbens bane.