Fritspilsaftalen med Nordborg Golfklub fortsætter i 2018

I 2017 blev der på forsøgsbasis indgået en gensidig fritspilsaftale mellem Nordborg og Sønderborg Golfklub og den aftale er nu forlænget til også at gælde for sæsonen 2018.

Kort fortalt kan fuldtids medlemmerne i de to klubber mod betaling af 600 kr. opnå ubegrænset spilleret på naboklubbens bane i perioden 1. april til 31. oktober.

Den fulde ordlyd af aftalen kan læses via linket nederst på siden.

Fuldtidsmedlemmer i Sønderborg Golfklub kan tilkøbe spilleretten i Nordborg Golfklub enten i vores sekretariat i dettes åbningstid eller ved indbetaling af 600 kr. til klubbens konto 8010-1050385 med oplysning om "Fritspilsaftale + medlemsnummer".

Efterfølgende registreres det i GolfBox, at man har tilkøbt frit spil og man vil herefter ikke blive opkrævet greenfee når man registrerer sig som greenfee spiller forud for runden i Nordborg. Bemærk at man fortsat skal registrere sig som greenfee spiller på normal vis når man spiller på naboklubbens bane.