Julehilsen fra bestyrelsen

Julehilsen 2022

2022 har været et mere normalt år, efter to år med forskellige Corona restriktioner.

I løbet af året har vi startet en række nye aktiviteter op til udvikling af banen og tiltrækning af nye medlemmer. Det har haft gode resultater med en positiv udvikling i antallet af medlemmer til følge.
Banen står rigtig fin og med plantning af flere træer, buske og blomsterbede giver en runde på banen nu en endnu bedre naturoplevelse.
Der vil ved den kommende generalforsamling (mandag den 20. marts), hvor jeg håber på stor deltagelse, berettes mere detaljeret omkring klubbens aktiviteter i 2022 og planer for 2023.

En stor tak skal igen lyde til klubbens medarbejdere og de mange frivillige, der sørger for at vi har en flot bane og faciliteter, der gør det attraktivt at være medlem af Sønderborg Golfklub.

Med håbet om et godt år 2023 vil jeg hermed, på bestyrelsen vegne, ønske jer alle sammen en glædelig jul og et godt og sundt nytår, hvor jeg ser frem til mange gode fælles oplevelser i vores dejlige golfklub.

Gerhard Bertelsen