Nyt system til booking af simulator

Sønderborg Golfklub har nu indført et nyt system til brug for booking af klubbens TrackMan og træningslokale.

Med det nye system vil det blive betydeligt nemmere for medlemmerne at få adgang til lokalet idet brugerne fremover vil modtage en SMS en time før den bookede tids start med en adgangskode til dørlåsen. Koden er aktiv fra 15 min. før starttiden.

Lyset i træningslokalet tændes automatisk 15 min. før den bookedes tids start og slukkes automatisk igen 15 min. efter tidens afslutning.

Fremadrettet skal alle tider i lokalet bookes via denne bookingside: https://sgk.memberlink.dk/

Første gang man bruger den nye bookingside skal man angive sit brugernavn (som er det femcifrede medlemsnummer) og trykke på ”Glemt kodeord?”. Herefter kan man enten via sms eller e-mail oprette sit eget kodeord.

Gæster (medlemmer fra andre golfklubber) skal ikke logge ind, men kan booke tider direkte

Samtidig indfører vi to muligheder for ”mængderabat” på brug af lokalet jf. nedenstående prisliste.

PRISLISTE Pris medlemmer Pris gæster
Normalpris pr. time 200,00 kr. 250,00 kr.
10-turs kort 1.750,00 kr. 2.250,00 kr.
Sæsonkort 1.10 - 30.9 2.500 kr. + 50 kr. pr. time 2.500 kr. + 50 kr. pr. time

Ønsker man at benytte sig af rabataftalerne kan man kontakte klubbens kasserer via mail.

Regulering vedr. denne sæson:

Da vintersæsonen allerede er godt i gang, tilbydes følgende:

Hvis man ønsker at benytte sig af én af de tilbudte rabatordninger, vil de hidtil indbetalte bookingfees (fra 1.10 og frem) kunne modregnes.

Betingelser for brug af rabatordninger:

Der er ingen særlige betingelser ud over, at køber af rabatordningen skal være til stede i lokalet i hele den bookede periode.

Misbrug heraf vil føre til inddragelse af adgangsretten og tab af det indbetalte beløb.

/Bestyrelsen