Rekruttering af nye golfspillere

Kære golfspiller i Sønderborg Golfklub,

Rekrutteringsgruppen henvender sig til dig, for at få hjælp med at skaffe nye golfspillere til vores klub.

Vi vil bede dig om at fortælle dine venner, familie og bekendte, at der nu er mulighed for at prøve om golfsporten kunne være noget for dem.

Golfens dag.

Golfens dag afvikles på vores bane,

Søndag, den 21. juni mellem kl. 10 og kl. 13.

Her vil Troels, sammen med nogle elitespillere, instruere i golfspillet. Der vil være rundvisning til vore faciliteter, en snak med golfspillere, samt en forfriskning.

Der vil være mulighed for at prøve at spille på par 3 banen.

Der er ikke tilmelding til arrangementet.

Spil med dag.

Fredag, den 26. juni kl. 16:30 til kl. ca. 19.30

... tilbyder vi interesserede, potentielle golfspillere, at blive introduceret til golfklubben og golfspillet. Troels vil være tilstede med lidt undervisning.

Vi vil derefter spille nogle huller på vores 18 hullers bane, hvor en trænet golfspiller vil spille sammen med en nybegynder.

Vi slutter arrangementet af med lidt snak om vores golfklub, samtidig med at vi byder på en forfriskning.

Til dette arrangement kræves der tilmelding til Helene, senest den 22. juni. tlf.  74 47 37 97 eller e-mail.

Vi håber, at du vil hjælpe os med at få nye golfspillere til vores klub.

Rekrutteringsgruppen v/ John, Aase, Claus og Hanne