Pink Cup

Pink Cup landsfinale

Det var en fin dag, der startede med lidt morgenmad fra 07.15 med en masse damer klædt i pink i et smukt udsmykket lokale med pink balloner.

Efter morgenmad var der fællesfoto med alle deltagere, hvorefter spillerne blev fordelt ud til hullerne. Vi slog ud kl. 09.

Vejret var ikke med os. Vi havde let regn det meste af dagen, men der var ikke meget vind, så det var ok.

Spillet gik rimeligt, og Bente Rasmussen og jeg var på flight med et par søde damer fra Harre Vig Golfklub.

Jeg sluttede med 33 point på en samlet 3. plads i B-rækken og vandt en fin Le Creuset gryde i pink.

Derudover var jeg også heldig at vinde en flagpræmie på et af de 3 huller med flagpræmie. Her var præmien et fint ansigtsbehandlingssæt.

Holdkonkurrencen blev vundet med 46 point – vi fik 39 point.

Totalt er der blevet indsamlet hele 2,3 millioner kroner i Pink Cup-turneringerne landet over, og pengene går til forskning, patientstøtte og forebyggelse på brystkræftområdet.

Linda Andersen

Tusind tak

Tusind tak til alle der har bidraget til, at Kræftens Bekæmpelse d. 19. august 2021 har modtaget 72.453,87 kr. fra os i Sønderborg Golfklub.

Vi 84 spillere havde en fantastisk dag med sol og godt humør.

En særlig tak skal lyde til de 36 herrespillere: Det er imponerende, som I bakker op om kvindernes kamp mod brystkræft – TUSIND TAK.

Glæder os til vi ses igen til den 19. udgave af Pink Cup d. 5. juni 2022, kl. 9.00.

De 2 bedst spillende damer blev
A-rækken: Linda Andersen
B-rækken: Bente Rasmussen

Hjertelig tillykke - vi ønsker jer en fantastisk dag til Landsfinalen i Sorø Golfklub d. 17.september 2021.

Kjærligst Annemette & Jeanette