Dameklubben - spilleregler

Spilleperiode:
Sæson for klubben er fra starten af april til slutningen af oktober, hvor vi spiller hver onsdag. Sæsonen er opdelt i en forårssæson og en efterårssæson.

Rækker:
Der spilles enten 18 huller eller 9 huller.
Spillere, som spiller 18 huller inddeles i tre rækker, A, B og C efter handicap (læs mere om rækkeinddelingen her).

Man spiller den samme række hele forårssæsonen. Handicap-grænserne reguleres efter vores halvårsafslutning, hvorefter man spiller efterårssæsonen i den (evt.) nye række. Informationer om rækker og handicap bliver hængt op i mellemgangen og i starterhuset.

Tider om formiddagen:
Vi spiller ud fra hul 1 kl. 8.00-9.50. Man kan vælge at spille 18 eller 9 huller. Spillere, som ønsker at spille 9 huller, skal spille på forni.

Udslagstider:
Der er tidsbestilling på Dameklubbens forhåndsreserverede tider:
Formiddag:
Eftermiddag:
14.00; 14.10; 14.20
15.30; 15.40
16.30; 16.40
Du kan reservere den tid, der passer dig, senest søndag aften kl. 20.00 for den kommende onsdag. Som ved almindelig tidsbestilling skal tiden bekræftes, inden du går ud at spille. De tider, der ikke er blevet reserveret søndag aften, frigives, således at de øvrige medlemmer af Sønderborg Golfklub samt greenfee-gæster kan benytte dem. Vi opfordrer til, at du benytter Dameklubbens forhåndsreserverede tidspunkter. Er dette ikke muligt, er du velkommen til at booke på almindelig vis. Det er stadig tællende i dameklubregi.

Point
Både i forårssæsonen og i efterårssæsonen bliver det samlede regnskab opgjort som summen af hver enkelt spillers 7 bedste stableford-scorer i de tællende runder.
Sideløbende fører vi et Eclectic-regnskab. Dette indebærer, at alle sæsonens tællende runder bliver registreret, og til sidst bliver den bedste score på de enkelte huller fundet, hvilket munder ud i ét samlet scorekort for hele sæsonen. Denne turnering er uden præmier.

NB:
Hvis du spiller 9 huller, får du den pågældende dag tildelt point i 9-huls-rækken - uanset hvilken række, du ellers spiller i.

De forskellige spilleformer gør, at vi ikke kan tælle stableford-point til alle vores spilledage. De tællende dage fremgår af programmet, som vil være at finde i infogangen og i starterhuset.

Tilmelding til turnering
I GolfBox skal du melde dig til den enkelte turnering. Tilmelding skal de fleste uger ske senest onsdag kl. 16.00

Scorekort
Kortet afleveres i Dameklubbens kasse ved opslagstavlen i mellemgangen.
Kun korrekt udfyldte scorekort afleveret på spilledagen, tæller med i turneringen
Husk derfor: Navn - række (A, B, C eller 9) - medlemsnr. - tidspunkt - hcp. - spillehcp. - dato - resultat - underskrift samt underskrift og medlemsnr. for markør.

Dameklubturnering
Ca. en gang om måneden planlægger vi et arrangement med hyggeligt samvær, spisning og præmieoverrækkelse.
Bl.a. har vi i juni Pink Cup, som er en åben turnering for alle damer.
I oktober afholder vi generalforsamling efterfulgt af årets sidste turnering og spisning bagefter.
Spilleformer, udflugter, turneringer og øvrige arrangementer fremgår af programmet.