Træningslejr

Toller giver den gas på et par 6 hul

Alssund Elite på træningslejr i Himmerland
19.-21. april 2013

Turen startede torsdag med næsen imod Nordjylland og inden solen gik ned var der pakket ud i vores hytter i Himmerland. Der blev gennemgået fredagens program og en lille rundvisning med stegt flæsk og persillesovs, var en perfekt start på årets træningslejr.

Fredag den 19. april
Morgenmad i verdensklasse på restauranten kl. 07.30 og målrettet tur til drivingrange hvor Alssund elite, det danske landshold og 2 andre klubber skulle deles om de mange udslagssteder. Der blev slået tusindvis af bolde og varmet grundigt op til dagens runde. Det eneste vi ikke vidste var, at New Course var en næsten umulig opgave i 30 sekund meter. Banen der i 2014 byder velkommen til Europaturen sagde pænt godaw med et økseskaft til Alssund elite, blæsten ødelagde dagens spil og golfbolden kunne ikke ligge stille på de hurtige greens. Aftensmad, hygge og badeland gjorde det til en god dag.

Lørdag den 20. april
Atter en gang verdensklasse morgenmad kl. 07.30 og opvarmning på drivingrange og i dag med trackman så spillerne kunne se hvor langt og præcist de kunne slå med bl.a. et 7 jern og en driver. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vinden var borte, så dagens spil på Old Course blev en udsøgt fornøjelse med greens i superstand og en bande der inviterede til birdie jagt. Aftenen blev brugt på golfsnak, hygge og badeland for nogens vedkommende.

Søndag den 21. april
Vækkeuret ringede kl. 06.00 og der skulle pakkes inden morgenmaden, hurtigt på drivingrangen inden turen gik til New Course, hvor starten var udskudt en time pga. frost. New Course i en hel anden indpakning, nu med solskin og næsten ingen vind gjorde for de fleste en forskel på 20-30 slag. Kl. 15.00 gik turen mod Als og spillerne var godt trætte.

Himmerland er en dansk perle inden for golf, forkælelse af sig selv og andre golfspillere. Kan kun varmt anbefales som en weekend tur eller bare en runde golf på en golfbane med store udfordringer, flot natur og fantastiske greens.

Estepona Spanien 2012

Range set fra vores Lejlighed

Træningslejr Estepona Spanien.

Tirsdag den 20. marts startede turen til Estepona for Alssund Elite, selv med lidt startvanskeligheder fik Ryanair fremtryllet en ny flyver og turen til Spanien kunne skydes i gang.
04.00 onsdag morgen kunne vi tjekke ind på Albyat Golf Resore og allerede kl. 08.00 stod Jacob Thomsen og ville ud og finde noget at spise.(info! Spanske supermarkeder åbner først kl. 09.00). Men tiden blev brugt fornuftigt og Costa Del Sol blev udforsket fra morgenstunden.
Morgenmad og driving-range, så var vi klar til turens første 18 huller med pænt store udfordringer, dagen gik og boldene forsvandt. Esteponas 18 hullers golfbane, hvor der er pænt mange udfordringer, niveau forskelle, out of bounce og skråninger på næsten alle huller. Gjorde at rundernes score var pænt høje de første dage.

Torsdag d. 22
Første dag med 36 huller og hvor vi spiste morgenmad i golf klubben kl. 07.15 og barbecue kl. 13.00. Dejlig dag let skyet 21-22 grader, perfekt til golf. Vi have bestilt Engelsk morgenmad på golfbanen med beans, bacon, pølser og hele svineriet lige til at ligge en bund i en Dansk mavesæk, åbenbart kunne enkelte ikke tåle mosten og Anders Stasiak måtte tilbringe de sidste 18 på bagsædet af en Peugeot Partner. Golf ad libitum, aftensmad og der blev hurtigt stille den aften.

Hul 3 Estepona par 4
Hul 3 set nede fra
Hul 4 Estepona par 4
Hul 6 Estepona par 5
Hul 8 Estepona par 4 svært drive
Hul 11 Estepona par 5
Hul 12 Estepona par 4
Hul 13 Estepona laaangt par 4 op af bakke
Hul 14 Estepona par 3 188 mtr.
Hul 15 Estepona par 4 ned af bakken
Hul 17 Estepona par 5 langt par 5
hul 18 Estepona par 4 med mulighed for skæve slag
Sultne spiller giver den gas ved aftensmaden

Om aftenen blev der lavet mad i lejlighederne og alt fra Tapas, Pasta kødsovs,Gyros m/ris og chili con carne var på menuen. Der blev snakket og hygget og gået tidligt i seng, tanken om at være tidlig på rangen næste morgen, fik hurtigt dynerne frem.

Velkommen til 150 euro i greenfee

Fredag efter runden besøgte et par af vores spillere Finca Cortesin, en bane 2 km. fra hvor vi spillede og banen er vært ved dette års Volvo World Match play. Det skal siges, at vi ikke var helt trykke ved at spørge vagten i den gule jakke ved indkørslen(lignede et gult køleskab med radio)hvor der var golf. Men hurtigt blev porten åbnet og vi blev budt velkommen også selv om Christian Mølgaard mente det var pænt pinligt at vi bare kom for at kigge. Nok om det, dørene åbne sig til et fantastisk anlæg og havde prisen ikke været 150 euro ville alle havde nydt denne bane, men vi blev enige om at det var lige dyrt nok og vi havde jo golf ad libitum der hvor vi var, så det blev kun til en kigger..

Range på Finca Cortesin
Rangen blev brugt flittigt

Der blev trænet flittigt på rangen og spillerne arbejde hård med deres nye ting. receptionen kunne faktisk ikke forstå vi kunne bruge så mange rangbolde og så noget forundret ud, når der igen blev spurt på flere kort til rangbolde. Men vabler skulle der laves og alle gjorde deres bedste.

12'er arbejder hård på det nye sving
12'er snupper en burger med et smil

Depoterne blev fyldt op både under og efter runderne, uden mad og drikke dur helten jo ikke.

Hygge i Estepona

Lørdag aften havde vi besluttet at spise ude og et lille hyggeligt spisted blev fundet i byen Estepon a. En hyggeligt og sjov aften hvor spillerne blev oplevet på slap line og andre blev indført i spanske traditioner med oliven sten spyt! Nærmere betegnet fik Michael Jensen, Christian Mølgaard til at spytte oliven sten rundt i hele restauranten, da dette je er en Spansk skig. Så der blev hygget igennem og næsten alle var trætte..

Lauro Golf Klub 25 km. fra Malaga

Tirsdag morgen kl. 0730 gik turen tilbage imod Malaga, men inden flyveren lettede imod Danmark skulle Lauro Golf Klub besøges. Vi havde tee off kl. 0940 og skulle spille fra hul 10 til 27. Banen er en kombi bjerg/park bane med mulighed for at "buller" driveren på næsten alle huller, super anlæg der viste sig fra sin gode side. Spillerne nød den sidte runde i varme og sluttede turen med et smil. Banenhavde et fint træningsanlæg, fede greens og fairways, så klart potientaile til næste års træningslejer. Ps. Turen Bedste runde blev laver i Estepona af Daniel Sivertsen der gik -1/71 slag. de følgende billeder er alle fra Lauro Golf Klub
Mvh Axel