Klubmestrene 2018 er kåret

Lørdag og søndag den 22-23. september blev klubmesterskabet afgjort med hulspils finaler.
Det blev afviklet i omskifteligt efterårsvejr med både sol, blæst og enkelte men kraftige byger.
Der var mange spændende og tætte matcher som først blev afgjort på hul 18 og endda 19. hul.

Lørdag spillede damerne semifinale og her vandt Bente Hagbo Larssen over Aase Møller-Hansen, og Hanne Bryld vandt over Tove Zanchetta, mens herrerne spille 1/8 dels finaler.

Lørdag eftermiddag spillede herrerne kvartfinaler, hvor Daniel Andersen vandt over John Larssen, Ole Staun vandt over Trevor Abercromby, Michael L. Jensen vandt over Anker Meier og Kenneth Hamborg gik videre uden kamp.

Søndag spillede herrerne semifinale og her vandt Daniel Andersen over Ole Staun og Michael L. Jensen vandt over Kenneth Hamborg.

Søndag eftermiddag blev to spændende finaleopgør afgjort hvor Hanne Bryld vandt 2-1 over Bente Hagbo Larssen, mens Daniel Andersen vandt 2-1 over Michael Lentfer Jensen.

Se resultaterne her: Damer og Herrer

/Turneringsledelsen