Sønderjysk Mesterskab

Sønderjysk Mesterskab i golf er netop blevet afviklet i Sønderborg Golfklub.

Der var 51 deltagere fra 7 af de sønderjyske golfklubber.

Det blev et spændende opgør, hvor Benniksggard blev den bedste klub med 315 slag af de 4 bedste spillere foran Sønderjyllands Golfklub med 317 slag.

Bedste dame blev Sarah Abercromby, Benniksgaard 76 slag og bedste herre blev Frederik Engel to under banens par kun 70 slag.
I de øvrige aldersrækker vandt følgende:
Junior drenge Andreas Schlaikjer-Petersen, Benniksgaard GC, 76 slag, Midage herrer Søren Ploug, Sønderborg GK, 79 slag, Senior herrer Ole Fynsk, Sønderjyllands GK, 83 slag, Veteran herrer Poul Erik Hansen, Sønderjyllands GK, 84 slag, Superveteran herrer John Lind, Sønderjyllands GK, 89 slag, Senior damer Birgit Kirchhübel, Sønderjyllands GK, 89 slag, Veteran damer Marente Andersen, Aabenraa GK, 91 slag og Midage damer Anja Korsgaard Andresen, Nordborg Golfklub, 98 slag.

På foto'et ses Sarah Abercromby og Frederik Engel.
/Turneringsledelsen