Årets klubmestre fundet

Sønderborg Golfklub har netop afviklet klubmesterskabet i hulspil og kåret årets klubmestre.

I hulspil mesterskabet deltog de 4 bedste damer og de 8 bedste herrer, som havde kvalificeret sig ved klubmesterskabet i de aldersbestemte rækker i september.

Spillerne havde pænt vejr lørdag mens søndag gav lidt flere udfordringer med blæst og spredte byger.

Lørdag spillede damerne semifinaler og her vandt Lone Risvig Aagaard over Pia Ribel, og Liva Birch Mølgaard vandt over Tove Zanchetta.

Herrerne spillede semifinaler hvor Sebastian Puggaard vandt over Mikkel Frost Jensen, og Claus Peter Christensen vandt over Jesper Puggaard.

Søndag blev de to finaler afgjort hvor Lone Risvig Aagaard vandt en meget tæt match 1/0 over Liva Birch Mølgaard, mens Sebastian Puggaard vandt 4/2 over Claus Peter Christensen.

Stort tillykke til årets klubmestre.

/Turneringsledelsen