Flot vejr til Skt. Hans turneringen

Sønderborg Golfklub afholdt torsdag d. 23. juni årets Skt. Hans turnering i samarbejde med Profil Optik og med deltagelse af 72 spillere, som fik perfekt golfvejr – skyfri himmel og svag vind. Turneringen blev afviklet som parturnering i greensome formatet, hvor begge spillere slår ud fra tee, hvorefter den bedste bold vælges og spillerne skiftes til at slå til bolden indtil den er i hul.

Der blev spillet i to rækker – A og B og de gode forhold medførte meget fine resultater.

Præmietagerne blev:

A-rækken:
1. Søren Ege Nielsen/Capella Okkels  41p
2. John Larssen/Bente Hagbo Larssen 40p
3. Victor Pedersen/Emil Kristiansen 40p

B-rækken:
1. Lone Ebeling/Leif Pedersen 44p
2. Niels Rasch/Kitty Rasch 40p
3. Antje Laukamp/Karl Heinz Jessen 40P

Nærmest flag i første slag:
Hul 1: Emil Kristiansen 0,88m
Hul 12: Frank Grønhøj Larsson 3,63m.

Sønderborg Golfklub og turneringsledelsen takker Skt. Hans turneringens mangeårige sponsor, Profil Optik for de flotte præmier.

Efter turneringen var der rig lejlighed til at nyde det flotte vejr med grillede ringridere og kolde øl.

Turneringsledelsen takker for det pæne fremmøde.

Se alle resultater her.

/Turneringsledelsen