God opbakning til jubilæumsturneringen

Med 105 glade golfspillere blev årets Jubilæumsturnering i Sønderborg Golfklub afviklet lørdag den 5. august og med en præmie- og gavesum på over 40.000, fra vores sponsor Teknidan og Kontor Syd så der blev gået til den på banen.

Der blev præsteret mange flotte scores og stemningen rundt på banen var høj.

Præmietagere i A-rækken:
Christian Birch Mølgaard (37 point), Michael Frandsen (35 point), Allan Clausen (35 point) og Kasper Ludvigsen (35 point)

Præmietagere i B-rækken:
Mogens Jessen (41 point), Victor Thybo (38 point), Erik Sørensen (38 point) og Michael Fromm (37 point)

Præmietagere i C-rækken:
Karin Brødsgaard Jepsen (44 point), Frank Riis (35 point), Karin Bak (34 point) og Lise Kock (34 point)

Præmietagere i D-rækken:
Finn Karlsen (41 point), Dan Joensen (40 point), Hanne B. Thaysen (37 point) og Christian Frost Hansen (35 point)

Flagpræmie (nærmest flag i 1. slag):
Anders Stahlscmidt – hul 8 – 2,80 meter
Ulrik Jensen – hul 12 – 1,58 meter
Børge Thisgaard – hul 15 – 4,93 meter

Flagpræmie (nærmest flag i 2. slag):
Hul 6 – Troels Thybo – 1,75 meter
Hul 16 – Peter Eriksen – 2,68 meter

Jubilæums vandrepokalen for bedste stableford score med 7/8 handicap blev vundet af:
Karin Brødsgaard Jepsen

Præmieuddelingen foregik i festteltet om aftenen, omgivet af glade forventningsfulde spillere, god mad og god danse musik ved Christoffer Brodersen med band.

Teknidan og Kontor Syd havde sat 4 lækre mountainbike cykler på højkant til hole-in-one.
Desværre fik ingen hole-in-one, men sponsorerne udlovede så 2 af cyklerne til lodtrækning blandt alle deltagere.

De heldige vindere af mountainbike cyklerne blev: Britha Elneff og Kai Kolbeck.

Sønderborg Golfklub siger tak til sponsorerne Teknidan og Kontor Syd for de mange flotte præmier og tak til alle spillere og festdeltagere for festlig dag på golfbanen og i festteltet efterfølgende.

Klik her for alle resultater.

/Turneringsledelsen