Klubmesterskaber 2020

Hanne Bryld og Victor Thybo årets klubmestre
Sønderborg Golfklub afviklede i weekenden klubmesterskabet i hulspil som finalen på årets klubmesterskaber. Begge dage var præget af helt perfekte vejrforhold som en skøn sensommer med sol og let vind og op til godt 20 grader.
De 4 bedste damer og de 12 bedste herrer havde kvalificeret sig fra klubmesterskabet i slagspil for 3 uger siden, til at deltage i hulspillet som foregår efter cup systemet.

Lørdag eftermiddag spillede damerne semifinale og her vandt Tove Zanchetta over Helle Rick, og Lone Risvig Aagaard vandt over Karen Stevns.

Lørdag eftermiddag spillede herrerne kvartfinaler, hvor Rasmus Bachmann vandt over Jens Andersen, Daniel Andersen vandt over Sebastian Puggaard, Mikkel Frost Jensen vandt over Jan Mølgaard og Jens Bachmann vandt over John Senger.

Søndag spillede herrerne semifinale og her vandt Daniel Andersen over Rasmus Bachmann og Mikkel Frost Jensen vandt over Jens Bachmann.

Søndag eftermiddag blev de to finaleopgør afgjort hvor Tove Zanchetta vandt 2/1 over Lone Risvig Aagaard, mens Mikkel Frost Jensen vandt 6/5 over Daniel Andersen.

Resultaterne kan ses her Damer og Herrer.

/Turneringsledelsen