Klubmesterskaber i slagspil

Sønderborg Golfklub har i weekenden afholdt det årlige klubmesterskab.

Turneringen blev spillet i et meget fint vejr kun afbrudt af en enkelt kort men kraftig regnbyge.
Klubmesterskabet spilles altid uden handicap tildeling og i slagspil tæller alle slag med.

Der var deltagelse af 55 spillere, og de var fordelt bredt blandt de fleste aldersgrupper.
Bedste herre blev Søren Ploug med kun 148 slag og bedste dame blev Aase Møller-Hansen med 192 slag.

Klubmestrene i de forskellige aldersrækker blev følgende:

Dame Super Veteran rækken: Aase Møller-Hansen 192 slag

Dame Veteran rækken: Tove Zanchetta 199 slag

Dame Senior rækken: Lone Risvig Aagaard 205 slag

Herre Super Veteran rækken: Jan Mølgaard 177 slag

Herre Veteran rækken: Ole Thomsen 169 slag

Herre Senior rækken: Trevor Abercromby 172 slag

Herre Mid-age rækken: Søren Ploug 148 slag

Herre rækken: Daniel Wolthers Andersen 149 slag

Junior drenge: Viktor Thybo 163 slag

Klubmesterskab stableford 2018

Sideløbende blev der spillet stableford med normalt handicap.

I A-rækken vandt Daniel Sivertsen med 75 point foran Ole Thomsen også med 75 og Søren Ploug med 74 point.

I B-rækken vandt Søren Ege Nielsen med 73 point foran Preben Grinsted med 71 point og Christian Husted Høisæt med 69 point.

I C rækken vandt Daniel Blomkvist-Lassen med hele 85 point, foran Verner Zanchetta med 64 point og Lone Risvig Aagaard med 61 point.