Klubmestre 2020

I den forgangne weekend har Sønderborg Golfklub afviklet sine årlige klubmesterskaber i ni aldersklasser med deltagelse af 65 spillere i alderen fra 12 til 82 år.

Turneringen blev afviklet i flot sensommervejr. Masser af solskin og kun en let vind gav spillerne tæt på optimale betingelser både lørdag og søndag, hvor der blev spillet 18 huller begge dage.

I klubmesterskaberne spilles der slagspil uden handicap over 36 huller og klubmester i de enkelte aldersklasser blev:

Karen Stevns (Senior Damer), Victor Thybo (Junior Drenge), Liva Birch Mølgaard (Junior Piger), Daniel W. Andersen (Herrer), Kenneth Hamborg (Senior Herrer), John Larssen (Superveteran Herrer), Trevor Abercromby (Veteran Herrer), Tove Zanchetta (Veteran Damer) og Christian Mølgaard (Midage Herrer).

I den sideløbende stableford turnering blev vinderne Victor Thybo (A-rækken), Carsten Pallesen (B-rækken) og Nikoline Hjortnæs (C-rækken).

/Turneringsledelsen