Klubmestre 2021 kåret

Sønderborg Golfklub afviklede i weekenden klubmesterskabet i hulspil som finalen på årets klubmesterskaber.

Lørdag var vejret fint med en let vind mens søndag var præget en noget køligere østenvind.

De 4 bedste damer og de 4 bedste herrer havde kvalificeret sig fra klubmesterskabet i slagspil for 3 uger siden, til at deltage i hulspillet som foregår efter cup systemet.

Lørdag spillede damerne semifinaler og her vandt Helle Rick over Maria Rebsdorf, og Liva Birch Mølgaard vandt over Freja Beck Christensen.

Lørdag spillede herrerne semifinaler, hvor Jakob C. Christensen vandt over Preben Grinsted, og Kenneth Hamborg vandt over Claus Peter Christensen.

Søndag blev de to finaleopgør afgjort hvor Liva Birch Mølgaard vandt 3/1 over Helle Rick, mens Jakob C. Christensen vandt 1/0 over Kenneth Hamborg.

/Turneringsledelsen