Skovby Als Tour

Golfklubberne i Sønderborg og Nordborg har i weekenden afviklet Skovby Als Tour, som er en årlig venskabsturnering.
Turneringen blev afviklet i rigtigt fint golfvejr, kun med et par enkelte småbyger.

Lørdag spillede de 60 deltagere i Sønderborg Golfklub og søndag i Nordborg Golfklub.

Der blev spillet i tre rækker og resultatet blev som følger:

I A-rækken vandt Preben Grinsted (S) med 147 slag foran Peter F. Pedersen (S) og Axel Nielsen (S) begge med 150 slag netto.

B-rækken blev vundet af Ken Nymand (S) med 65 stableford point foran Torben Jørgensen (N) også med 65 og Jan Rasmussen (S) med 63 point.

I C-rækken vandt Louise Skov Johansen (S) med 71 point foran Keld Mischorr (S) med 68 og Frank Riis (S) med 67 point.

Vandrepokalen for bedste bruttoscore gik til Axel Nielsen (S) med 166 slag, som var bedst på de sidste 18 huller foran Lars Harbech (N) også med 166 slag.

Nærmest flag:

Sønderborg / lørdag:
Hul 1: Knud R. Johannsen (N), 2,17 m.
Hul 6 i 2 slag: John Senger (S), 4,08 m .
Hul 12: Marianne Hansen (N), 7,17 m.
Hul 15: Louise Johansen (S), 3,67 m.

Nordborg / søndag:
Hul 4: Hans Jørn Jensen (N), 3,70 m.
Hul 11: Louise Johansen, 4,17 m.
Hul 16 i 2 slag: Torben Nielsen, 15,5 m.

Klik her for alle resultater.

/Turneringsledelsen