Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

• Elite
  • Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

Golf som elitesport

Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Alle spillere med et lavt handicap, unge med ambitioner om et lavt handicap og alle andre med ambitioner om et singel handicap er meget velkomne. Du behøver ikke have et superlavt handicap for at føle dig velkommen, bare du har ambitionerne om det i den nærmeste fremtid, så kan vi måske hjæpe dig på vej. Golf som sport hvor træning og spil er en fast del af ugens program. Derudover lægger vi meget vægt det sociale, på godt kammerartskab og sammenhold.

I sæson 2018 har vi 2 hold med i Danmarksturneringen. Vores 1. hold spiller i 3. division og 2. holdet spiller i 5. division. Målsætningen for sæsonnen er oprykning til 2. division for 3. divisonsholdet og en plads i oprykningsspillet til 4. division for vores 5. divisionshold.

Synes du det lyder spændende og det måske kunne være noget for dig. Så klik videre i menuerne til venstre for yderligere information eller tag fat i et af udvalgsmedlemmerne for at høre nærmere.

Vel mødt til sæson 2018!

/Eliteudvalget