Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

• Elite
  • Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

Golf som elitesport

Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Alle spillere med et lavt handicap, unge med ambitioner om et lavt handicap og alle andre med ambitioner om et cifret handicap er meget velkomne. Du behøver ikke have et superlavt handicap for at føle dig velkommen, bare du har ambitionerne om det i den nærmeste fremtid, så kan vi måske hjælpe dig på vej. Golf som sport er i højsæde og træning og spil er en fast del af ugens program. Derudover lægger vi meget vægt det sociale, på godt kammerartskab og sammenhold.

I den nye sæson har vi 2 hold med i Danmarksturneringen hvor vi dyste mod andre hold fra det sydlige jylland. Vores 1. hold spiller i 3. division og 2. holdet spiller i kvalifikations rækken. Målsætningen for sæsonen er høj, vi vil selvfølgelig gerne have begge hold med i de spændende opryknings spil i september.

Synes du det lyder spændende og det måske kunne være noget for dig. Så klik videre i menuerne til venstre for yderligere information eller tag fat i et af udvalgsmedlemmerne for at høre nærmere.

Vel mødt!

/Eliteudvalget