Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

  • Elite
  • Velkommen til Sønderborg Golfklubs Eliteafdeling

Golf som elitesport

Vi byder dig velkommen til golf som elitesport og vi glæder os til at møde netop dig. Alle spillere med et lavt handicap eller med ambitioner om samme er meget velkommne. Aldersmæssigt spænder vi vidt, vi skeler ikke til om man er 12 eller 60 og der er altid en god stemning i truppen. Vi træner både i hold og individuelt og som allerede nævnt har vi alle ambitioner om at blive dygtige golfspillere. Golf som sport er i højsæde og træning og spil er en fast del af ugens program. Derudover lægger vi meget vægt på det sociale, på godt kammeratskab og sammenhold.

Vi træner hele året rundt udendørs på vores bane og træningsfaciliteter og med Sønderborg golfklubs nyeste tiltag er der om vinteren også mulighed for at træne indendørs på TrackMan.

Målet for eliteafdelingen er at kunne deltage og stille med dygtige spillere i Danmarksturneringen. I sæson 2020 har vi et hold med i 4. division. Her dyster vi mod andre dygtige hold fra det sydlige Jylland. Vindes puljen er det videre til det spændende oprykningsspil til september. Du får således mulighed for at dyste mod dygtige golfere på andre gode golfbaner i vores landsdel.

Synes du det lyder spændende og det måske kunne være noget for dig. Så klik videre i menuerne til venstre for yderligere information eller tag fat i et af udvalgsmedlemmerne for at høre nærmere.

Vel mødt!

/Eliteudvalget