Fra Kanin til Golfspiller

Hvordan når jeg til Kaninprøven

Nye golfspillere kaldes pr. tradition kaniner. Hvorfor? Det er et godt spørgsmål.

Du må spille, så tit du vil på par 3 banen, lige så snart du har meldt dig som begynder. Du har handicap 54 (Begynderhandicap). Vi spiller Kaninturnering/Begynderturnering hver mandag og onsdag.
Tilmelding sker på GolfBox senest kl. 12 samme dag. Deltagelse i Kaninturnering koster 10 kr., som betales via Mobilepay til 555511 - skriv "Kanin" i teksten.

  • Når det lykkes dig at spille til handicap 54 i en Kaninturnering (du har fået 18 points eller derover) skal du aflevere dit scorekort i sekretariatet. Begynderudvalgsmedlemmet skal skrive "færdig på par 3 banen" på scorekortet. Husk også underskrift i din logbog. Dit handicap er nu til 54 (normalt handicap) og du er klar til at tage Kaninprøven på stor bane.
  • Brug dine 3 individuelle lektioner hos træneren. Bookes i shoppen eller online.
  • Bestå de forskellige slagprøver.
  • Bestå regelprøven. Det foregår på DGU's hjemmeside.

Når punkterne er bestået, har du lov til at træne på den store bane sammen med et medlem af Sønderborg Golfklub, som har handicap 45 eller derunder. Der må kun være én kanin pr. flight. Du kan ikke selv bestille tid endnu.

Kaninprøven på 18 hullers banen

Dette gøres i Klub 37, der spiller torsdage kl. 18. Du skal i en Klub 37 turnering spille ni huller og opnå min. 12 points (tilmelding senest samme dag kl. 12). Det koster 10 kr. at deltage pr. gang (20 kr. den første torsdag i måneden).
Når du har bestået prøven må du spille alene på den store bane. Scorekort underskrevet af Begynderudvalgsmedlem med påskrift "Fritspillet" afleveres i sekretariatet. Husk også underskrift i Logbog.

Aflever snarest muligt din logbog til klubbens sekretariat.

Skulle du ved udgangen af august måned endnu ikke være nået til Kaninprøven, så kontakt et medlem fra Begynderudvalget. Frigivelse i perioden 1. oktober til 1. april kan ikke forventes grundet vejrforholdene.